Княжеският дворец на Монако на официалната си страница в Instagram показа коледно

...
Княжеският дворец на Монако на официалната си страница в Instagram показа коледно
Коментари Харесай

Злато и сняг: Как изглежда коледната елха в двореца на Монако ВИДЕО

Княжеският замък на Монако на формалната си страница в Instagram показа коледно дърво, стоящо в голяма светла зала с високи тавани и златни рисунки.

Самата елха изцяло дава отговор на величествения интериор: тя е украсена със златни топки, а клоните й са като че ли поръсени със сняг.

На елхата, измежду играчките, можете да видите коледен портрет на княжеското семейство на Монако. На него са изобразени принцеса Шарлийн в първокласна кадифена рокля с цвят на теракота, принц Албер II и техните деветгодишни близнаци - Жак и Габриела.

Под елхата са оставени бели и златни кутии с дарове, завързани със златни панделки, а ъглите на залата са украсени с изкуствени златни елхи и сняг.
   View this post on Instagram

" Весела Коледа! Нека тези празници бъдат началото на година на благополучие за вас и вашите близки. Весела Коледа и щастлива Нова 2024 година ", гласи надписът към видеото.

Няколко дни по-рано принцеса Шарлийн се появи на коледния бал в Hotel de Paris в Монако в изумителна сребриста рокля. Принц Албер не е участвал на бала.
   View this post on Instagram

Освен това княжеското семейство на Монако откри коледен базар в града. На празничното събитие принцеса Шарлийн се появила в алено карирано палто от $5900 $5900 от Burberry. Принц Албер II и Шарлийн са се разходили из града, разговаряли са с жителите и са запалили празничните светлини.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР